Forløb

Heidie Molter

Forløb ved Heidie Molter

Forløb for individuelle

Er du i en cyklus af gentagne udfordringer i dine kærlighedsrelationer? Ønsker du at forstå og ændre disse mønstre? Mit individuelle “Love Forløb” er skabt til at hjælpe dig med netop det.

Mit primære mål er at guide dig til en dybere forståelse af dig selv, så du kan tiltrække den type partner, som du inderst inde ønsker. Vi vil udforske dine skygger, dit selvbillede og dine personlige værdier. Gennem denne proces vil du opnå en dybere selvindsigt og blive bedre rustet til at træffe bevidste valg i dine relationer.

Efter hver session vil du blive tildelt opgaver, der skal udføres mellem vores møder. Disse opgaver er en afgørende del af forløbet, da de giver dig mulighed for at integrere de ændringer, vi arbejder på, i dit daglige liv, og dermed skabe vedvarende transformation. Forløbet er struktureret omkring individuelle sessioner, hvor jeg vil guide dig igennem processen.

At dykke dybt ind i dine egne relationer og selvudvikling kræver mod og engagement. Men vær tryg – jeg er her for at hjælpe dig med at skabe de ændringer, du ønsker i dit kærlighedsliv.

Pris: 750,- pr. gang.
Ved køb af 5 gange er prisen 3000,- (én gratis gang inkluderet).

Der er selvfølgelig altid mulighed for en gratis 30 min. afklarende samtale.   

Forløb for par

Er dit forhold præget af gentagne udfordringer, og føler I, at I sidder fast i mønstre, der gentager sig? Mit “Love Forløb” er også tilgængeligt for par, der ønsker at forbedre og styrke deres relation. 

Mit primære mål er at hjælpe jer med at arbejde igennem de udfordringer, I står over for, og skabe et mere harmonisk og kærligt forhold. Vi vil sammen udforske de dybere aspekter af jeres forhold og individuelle træk.

Under vores sessioner vil I få tildelt opgaver, som I skal arbejde med mellem møderne. Disse opgaver spiller en afgørende rolle i at implementere de ændringer, I ønsker at se i jeres forhold.

Forløbet tilpasses jeres specifikke behov som par, hvor jeg vil guide jer igennem processen. Dette vil styrke jeres forhold og hjælpe jer med at opnå den ønskede samhørighed og harmoni.

At arbejde på jeres forhold kræver engagement og åbenhed fra begge parter. Jeg er her for at støtte jer hele vejen igennem denne rejse.

Pris: 750,- pr. gang.
Ved køb af 5 gange er prisen 3000,- (én gratis gang inkluderet).

Der er selvfølgelig altid mulighed for en gratis 30 min. afklarende samtale.  

- Udtalelse fra kvinde, 37 år.

Jeg har nu afsluttet et coachingforløb hos Heidie. Det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv!
Jeg har været mangt og meget igennem og har haft det meget svært i perioder. Jeg har virkelig prøvet meget forskelligt, for at få det bedre i min krop og i mit sind.
Der skal arbejdes for at bryde med de gamle uhensigtsmæssige mønstre og hvordan skal man lige bære sig ad?
Det hjalp Heidie med, ét område af gangen.
Selvom jeg troede, jeg kendte mig selv, måtte jeg alligevel spære øjnene op og tænke: “Der var så endnu en a-ha-oplevelse.” Heidie guidede mig til at tænke anderledes og se tingene fra en anden vinkel, end jeg hidtil kunne have forestillet mig. Efter hver coating fik vi i fællesskab sporet os ind på opgaver, der passede til mig og mine udfordringer, både fysiske og mentale opgaver, som jeg skulle arbejde med til næste gang. Dette var udslagsgivende for mig, for at finde den balance, jeg søgte. De redskaber jeg lærte undervejs, vil jeg fortsat benytte, for ting tager tid, men jeg er et meget bedre sted i dag. Jeg kan helt klart anbefale et forløb hos Heidie. Hun er en utrolig sød og givende person, god til at lytte og rådgive udfra mine specifikke udfordringer. Tak fordi du så mig, og for at guide mig i en ny og bedre retning, hvor jeg selv har fået modet til at udleve mine drømme!

Vil du vide mere?

Kontakt mig i dag, hvis du er parat til at tage det første skridt mod et sundere forhold til både dig selv og andre. Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om forløb for individuelle eller par ved Heidie Molter, er du mere end velkommen til at henvende dig til mig.