Foredrag

Heidie Molter

Foredrag ved Heidie Molter

Introduktion til foredraget

Her kan du læse om mit fængslende foredrag, der tager dig med på en personlig rejse. Her deler jeg min historie om opvæksten med en alkoholiseret og voldelig far. Mit mål er at give dig et dybtegående indblik i, hvordan denne opvækst satte sit præg på mig i alle aspekter af min udvikling og mit liv. Desuden vil jeg forklare, hvordan det som voksen blev en udfordring for mig at etablere sunde relationer.

Rejsen ud af en nedadgående spiral

Vigtigst af alt vil jeg tage dig med på min personlige rejse ud af den nedadgående spiral, som min opvækst og tidligere relationer trak mig ned i. Gennem foredraget vil jeg give dig indblik i de afgørende øjeblikke, skadelige mønstre og dysfunktionelle forhold. Jeg vil ikke blot dele de udfordringer, jeg stod over for, men også de konkrete skridt, jeg skulle tage for at tillade at elske mig selv. 

Ærlige beretninger om mine erfaringer

I løbet af foredraget åbner jeg op og deler mine personlige oplevelser. Jeg vil ærligt beskrive, hvordan jeg til sidst endte i et voldeligt forhold, der involverede både psykisk og fysisk vold. Min hensigt er at skabe forståelse og give min personlige forklaring på, hvorfor nogle mennesker med en lignende opvækst ender i dysfunktionelle relationer, mens andre undgår det. Vi vil også undersøge, hvad der adskiller vores valg i livet.

Om håb og transformation

Mit foredrag er ikke kun en beretning om smerte og modgang; det er også en fortælling om håb og forvandling. Mit ønske er at vise, at der altid er en vej ud af selv de mest udfordrende situationer, og at vi alle har potentiale til at ændre vores liv, hvis vi tør tage de nødvendige skridt. Jeg håber inderligt, at mit foredrag vil inspirere og motivere dig til at tage styring over dit eget liv og opnå sunde og kærlige relationer, som du fortjener. 

Book foredrag

Du er meget velkommen til at kontakte mig for at booke et foredrag. Prisen er 5000 kr for et fuldt foredrag program. Skal jeg komme til jer- og er det længere væk en 30 km, så er det plus kørsel (pris aftales ved booking). Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

Vil du vide mere?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om foredrag ved Heidie Molter, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen tager vi en snak om din situation, ønsker og behov.